O FIRMI

Firma Inox Ajanović bavi se dizajnom, projektovanjem, proizvodnjom i montažom proizvoda od nehrđajućeg čelika prema najvišim svjetskim standardima. Pri tome udovoljavamo najvišim proizvodnim normama po prihvatljivim cijenama.

 

Duga referenc-lista našeg preduzeća, koja se neprestano proširuje novim zadovoljnim klijentima je dokaz visoke kvalitete i stručnosti. Sarađujemo sa renomiranim firmama čelične industrije, kao i sa firmama iz oblasti građevinske industrije, industrije namještaja, ugostiteljstva te prehrenbene industrije u zemlji i inostranstvu.

BiH

5%

EU

55%

OSTALE ZEMLJE

40%

U naše kupce se ubrajaju klijenti iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Holandije, Švedske, Norveške, SADa i mnogih drugih zemalja. Firme sa kojima surađujemo su prepoznala naš potencijal , koji se ogleda u beskompromisnom kvalitetu, profesinalnom odnosu i prihvatljivim cijenama.

 

2012. godine smo priveli kraju proces certifikacije i dobili zvaničan certifikat ISO 9001:2008, koji je potvrdio naš izvrstan kvalitet sistema upravljanja.Time smo sa jedne strane izašli u susret našim poslovnim partnerima iz Europske unije, a s druge strane certifikat odražava I generalnu dugoročnu strategiju Inox Ajanović. Prepoznali smo važnost uvođenja stalnog poboljšanja kvaliteta i usavršavanja naših uposlenika za budućnost naše firme.

 

Ukoliko želiite cjelokupnu listu firmi sa kojima Inox Ajanović sarađuje, kao i aktuelni katalog proizvoda, pošaljite nam mejl i rado ćemo vam odgovoriti.

Naše proizvode prodajemo u više od dvadeset zemalja svijeta. 55% od sveukupnog broja naših prodatih proizvoda izvezli smo na tržište Europske unije, 40% u ostale zemlje. Ostalih 5% ostaje na domaćem tržištu.

NAŠA HISTORIJA

Firma INOX AJANOVIĆ osnovana je 2000. godine od sadašnjeg vlasnika i direktora Dženana Ajanovića, nakon negovog povratka iz Njemačke, gdje je završio školovanje za konstrukcionog mehaničara, smjer medicinske oprem. Tu je stekao i obilno radno iskustvo na obradi nehrđajućeg INOX čelika.

 

Od tog vremena do danas došlo je do značajnog osavremenjavanja proizvodnje praćenog nabavkom novih mašina i ostvarenja vrhunskog dizajna i kvaliteta. Ovakav pristup i način rada, učinio je našu firmu prepoznatljivom i uglednom na prostoru BiH, ostalim zemljama bivše Jugoslavije, kao i u Evropi.

 

Uz stalno kadrovsko osposobljavanje i usavršavanje, te korištenje najsavremenijih tehnologija, nalažena su najpovoljnija rješenja u oblasti projektovanja, dizajna i prizvodnje, što je dovodilo do proširenja asortimana najboljim proizvodima od nehrđajućih čelika.

2014. godine

Izgradnja nove hale 3000m2 na novoj lokaciji

2012. godine

Dobijanje certifikata sistema upravljanja kvalitetom

ISO 9001:2008

2000. godine

Osnivanje firme

2018. godine

Proširenje proizvodne hale za 2500m2

2012. godine

Kupovina lasera za rezanje lima Bystric 4,4 kW

2007. godine

Širenje proizvodnje i izlazak na EU tržište

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako želite primati Newsletter sa novostima, informacijama o uslugama i ponudama našeg preduzeća, ovdje upišite Vašu e-mail adresu

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

O nama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu usavršili smo proizvodne pogone i specijalizirali se za obradu najsloženijih dijelova od INOX-nehrđajućeg čelika. Zato ne oklijevajte, da nas kontaktirate, jer Vaša želja je naš izazov.

Kontakt

Inox Ajanović d.o.o.

  Rosulje bb

74260 Tešanj, BiH

   info@inox.ba

   +387 (0) 32 656 570

© 2019 Inox Ajanovic - All rights reserved