KO SMO MI?

Firma INOX AJANOVIC sa sjedištem u Tešnju, Bosna i Hercegovina, već 20 godina proizvodi visokokvaltetne proizvode od INOX-nehrđajućeg čelika. Naši proizvodi, koji su pogodni za uređenjeenterijera i eksterijera, odlikuju se preciznom obradom i jedinstvenim atraktivnim izgledom. Praktičnost se odražava u izradi ugostiteljske, poslastičarske opreme, opreme za prehrambenu i farmaceutsku industriju i medicinu. Naša nenadmašna kvaliteta je priznata i cijenjena i van granica naše zemlje.

PROČITAJ VIŠE

BiH

20%

EU

65%

OSTALE ZEMLJE

15%

Naše proizvode prodajemo u više od dvadeset zemalja svijeta. 65% od sveukupnog broja naših prodatih proizvoda izvezli smo na tržište Europske unije, 15% u SAD i zemlje Azije. Ostalih 20% ostaje na domaćem tržištu.

20

GODINA ISKUSTVA

+

15

GODINA LIDERI U BRANŠI

+

1000

ZAVRŠENIH PROJEKATA

+

100

STRUČNIH UPOSLENIKA

+

Industrijska oprema

 

Po Vašoj želji proizvodimo različite proizvode za sve branše

ZAŠTO ODABRATI INOX AJANOVIĆ?

Mi koristimo isključivo najsavremeniju opremu i materijale u proizvodnji velikog broja proizvoda za višenamjensko korištenje. Naši iskusni uposlenici su osposobljeni za dizajn, projektovanje i proizvodnju prema najvišim svjetskim standardima.

Dijelovi za jahte

 

Područje naše stručnosti su stepenice, ograde, oprema za vezove i drugi dijelovi za jahte

Enterijeri

 

Proizvodimo sve vrste galanterije za ugostiteljske objekte, hotele ili šoping centre

Eksterijeri

 

Za Vaš objekat proizvodimo između ostalog ograde, stepenište i rukohvate

KONTAKTIRAJTE NAS

Ako želite primati Newsletter sa novostima, informacijama o uslugama i ponudama našeg preduzeća, ovdje upišite Vašu e-mail adresu

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

O nama

Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu usavršili smo proizvodne pogone i specijalizirali se za obradu najsloženijih dijelova od INOX-nehrđajućeg čelika. Zato ne oklijevajte, da nas kontaktirate, jer Vaša želja je naš izazov.

Kontakt

Inox Ajanović d.o.o.

  Rosulje bb

74260 Tešanj, BiH

   info@inox.ba

   +387 (0) 32 656 570

© 2019 Inox Ajanovic - All rights reserved