inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik
inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik

INOX Ajanović d.o.o. projektovanje, proizvodnja i montaža proizvoda od nehrđajućeg čelika  prema najvišim svjetskim standardima po prihvatljivim cjenama.

 

Referenc lista INOX Ajanović d.o.o Tešanj je impresivna s tendencijom  neprestanog uvećanja novim zadovoljnim korisnicima naših proizvoda. Radimo i sarađujemo sa renomiranim firmama koje se bave proizvodnjom dijelova od INOX čelika, kao i drugim iz oblasti građevinarstva, industrije namještaja, ugostiteljstva, prehrene i dr.  u zemlji i inostranstvu.

 

U naše kupce se ubrajaju firme iz Njemačke, Austrije, Švicarske, Holandije, Švedke, Norveške pa čak i Amerike, koje su prepoznale potencijal INOX Ajanović d.o.o,  koji se prevashodno ogleda u beskompromisnom kvalitetu i prihvatljivim cijenama.

 

Tokom 2012 godine smo priveli kraju proces certifikacije i dobili zvaničan certifikat sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008. Ovim smo izašli u susret našim partnerima u EU sa jedne strane, ali je dobijanje certifikata takođe u skladu sa generalnom strategijom INOX Ajanović d.o.o, pošto smo prepoznali važnost uvođenja sistema upravljanja kvalitetom i uočili komparativne prednosti za dalji razvoj kompanije koji taj proces donosi.

Ukoliko želiite kompletnu listu firmi sa kojima INOX Ajanović d.o.o surađuje, kao i aktuelni katalog proizvoda, pošaljite nam mail i rado ćemo vam odgovoriti.

 
inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik