inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik
inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik
onama_01.jpg

Firma INOX AJANOVIĆ svoj radni vijek započela je 2000. god, nakon povratka Ajanović Dženana iz Njemačke, sadašnjeg vlasnika, gdje se školovao za konstrukcionog mehaničara (smjer medicinske opreme) i stekao radno iskustvo na obradi nehrđajućeg INOX čelika.

Od tog vremena do danas došlo je do osavremenjavanja proizvodnje praćeno nabavkom novih mašina i ostvarenja vrhunskog dizajna i kvaliteta. Ovakav način rada firmu je učinilo prepoznatljivom i respektabilnom na prostoru BiH i ex Jugoslavije, kao i u Evropi.
Uz stalno kadrovsko osposobljavanje i korištenje svjetskih tehnologija nalažena su najpovoljnija rješenja u oblasti projektovanja i dizajna, što je svakodnevno dovodilo do proširenja asortimana.
Samim ulaskom na evropsko tržište dokazali smo zavidan nivo u kvaliteti u obradi INOX nehrđajućih čelika, što nas stimuliše na proširenje proizvodnje.
Naši proizvodi za uređenje enterijera i eksterijera plijene svojom otmjenošću i neodoljivom ljepotom. Praktičnost i šarm ogledaju se u izradi ugostiteljske, slastičarske opreme, opreme za prehrambenu i farmaceutsku industriju i medicinu. Dokazi o našem nenadmašnom kvalitetu prepoznatljivi su i cijenjeni, o čemu svjedoče brojne reference i van naše zemlje.

Saopštite nam vaše želje, jer vaše želje su naš izazov.

 

 
inox edelstahl stainless steel rostfrei nehrđajući čelik